Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
OK
Velkommen til visning 13. mars kl. 16-17
14 innholdsrike rekkehus i Bondelia Park er nå under oppføring!
Onsdag 13. mars inviterer vi til byggeplassvisning. Bli med opp i etasjene og opplev den fantastiske utsikten. Du får også et godt inntrykk av størrelse og plassering, i tillegg til at vår hyggelige megler er tilstede og svarer på det du måtte lure på.

Rekkehusene ligger i grønne omgivelser, har bærekraftige løsninger og ikke minst gode og luftige uteplasser. Nå bygger vi - og du kan flytte inn allerede til sommeren!

Rekkehusene ligger i bakerste rekke i Bondelia Park, med herlig utsikt over Mjøsa fra luftige uteplasser og takterrasser. Disse boligene ligger over garasjeanlegget, og det gir en ekstra høy og luftig beliggenhet. Du får dessuten fordelen av kort avstand fra garasje til bolig. Rekkehusene er moderne, praktiske og romslige boliger for hele familien.

Vi sees i Bondelia Park!
Moderne rekkehus med
vakker mjøsutsikt

Rekkehusene ligger i den bakerste rekken og strekker hals over alle de andre husene i Bondelia Park. Alle får de en vidstrakt utsikt over parken, det vakre landskapet og Mjøsa. Velg mellom rekkehus over to eller tre etasjer, fra 106 til 150 m2 BRA. Disse boligene får rikelig med uteplasser, mellom fire og seks til hver bolig!
Det er uteplasser i hver etasje, samt takterrasse i nesten alle husene. Takterrassen kan fort bli en favoritt. Her blir det god plass til blomster og planter, grill og spiseplass. Deler av takterrassen ligger i ly under en pergola, og en klatreplante kan skape en ekstra hyggelig atmosfære på terrassen.
Bondelia Park er ingen ferieidyll – det er hverdagen din. Med båt på Mjøsa er veien kort til hyggelige opplevelser på vannet. Eller ta med deg kaffekoppen ned på brygga en tidlig sommermorgen og nyt utsikten.
De nye hjemmene i Bondelia Park har mange kvaliteter knyttet til beliggenheten; landlig og samtidig sentrumsnært, ved mjøskanten, nær skoler, barnehage og flere, flotte friluftsområder.
Med en ny bolig i Bondelia Park trenger du ikke bruke tid på oppussing og utvendig vedlikehold. En bolig i et sameie gir deg frihet til å bruke tiden din på mer av det du vil.
Ta kontakt
Er du interessert
i Bondelia Park?

Fyll ut skjemaet og megler vil ta kontakt med deg.
Er du interessert i Bondelia Park?
Fyll ut skjemaet og megler vil ta kontakt med deg.