Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
OK
Stilrent og moderne med wow-utsikt!
Først og fremst – atriumhusene bygges med praktfulle takterrasser med «vannvittig» utsikt. Arkitekturen er stilren og tidsmessig og denne hustypen finnes det to varianter av; en type over to plan og en litt større over tre plan. I salgstrinn 1 og 2 finnes det i alt 11 slike atriumhus.

En sosial boform
med idyllisk utsikt
Atriumhus over to plan
Disse husene har et bruksareal på 132 m2 og går over to plan med tre soverom, to bad og to stuer fordelt på begge plan. Fra stuen i plan to er det dessuten utgang til en stor takterrasse med en utsikt du aldri kommer til å gå lei av! Inngangspartiet er overbygget med en trivelig pergola. Inklusive er også 2 p-plasser i fellesgarasjen som ligger like ved.

Atriumhus med sokkel
Disse husene er i prinsippet like som de over to plan, bortsett fra at disse bygges i tillegg med en sokkel, bruksarealet er 162 m2. Sokkeletasjen har en praktisk integrert dobbelgarasje, vaskerom eller lagringsrom, samt hybel med egen inngang. Og takterrassen i øverste etasje; utsikten er like slående her.

Bondelia Park er ingen ferieidyll – det er hverdagen din. Med båt på Mjøsa er veien kort til hyggelige opplevelser på vannet. Eller ta med deg kaffekoppen ned på brygga en tidlig sommermorgen og nyt utsikten.
De nye hjemmene i Bondelia Park har mange kvaliteter knyttet til beliggenheten; landlig og samtidig sentrumsnært, ved mjøskanten, nære skoler, barnehage og flere, flotte friluftsområder.
Med en ny bolig i Bondelia Park trenger du ikke bruke tid på oppussing og utvendig vedlikehold. En bolig i et sameie gir deg frihet til å bruke tiden din på mer av det du vil.
Ta kontakt
Camilla Hveem
Eiendomsmegler MNEF
Vil du vite mer?
Fyll ut skjemaet og megler vil ta kontakt med deg.
Vil du vite mer?
Fyll ut skjemaet og megler vil ta kontakt med deg.