Denne nettsiden bruker cookies for å gi deg den beste opplevelsen.
OK
Villaer som nærmest speiler seg i Mjøsa!
Villaene i Bondelia Park ligger i fremste rekke og nærmest speiler seg i Mjøsa. Og det skal du være trygg på – det kommer ingen bebyggelse mellom villaene og Mjøsa. Det skal bygges til sammen seks store og eksklusive villaer.
Designet for drømmeutsikt
– enten du sitter inne eller ute

Praktisk og moderne arkitektur er kanskje det som beskriver villaene best. Fasaden mot vannet består for det meste av store vinduer og terrassedører, alt for en uhindret panoramautsikt så langt øyet rekker.

Villaene bygges over tre etasjer med til sammen 226 m2 BRA. Integrert i villaen er en praktisk dobbeltgarasje – rett ved inngangspartiet.

Hovedetasjen har blant annet panoramastue og kjøkken med utgang til en romslig balkong. Etasjen under inneholder stue, 2 soverom og ett bad. I nederste etasje finnes ytterligere 2 soverom, stue, bad/vask og en romslig bod. Fra stuen og ett av soverommene er det utgang til terreng, herfra kan du tusle rett ned til småbåthavna.
Bondelia Park er ingen ferieidyll – det er hverdagen din. Med båt på Mjøsa er veien kort til hyggelige opplevelser på vannet. Eller ta med deg kaffekoppen ned på brygga en tidlig sommermorgen og nyt utsikten.
De nye hjemmene i Bondelia Park har mange kvaliteter knyttet til beliggenheten; landlig og samtidig sentrumsnært, ved mjøskanten, nære skoler, barnehage og flere, flotte friluftsområder.
Med en ny bolig i Bondelia Park trenger du ikke bruke tid på oppussing og utvendig vedlikehold. En bolig i et sameie gir deg frihet til å bruke tiden din på mer av det du vil.
Ta kontakt
Camilla Hveem
Eiendomsmegler MNEF
Vil du vite mer?
Fyll ut skjemaet og megler vil ta kontakt med deg.
Vil du vite mer?
Fyll ut skjemaet og megler vil ta kontakt med deg.